Zoeken naar zelf gitaar bouwen

zelf gitaar bouwen
Opleidingen De Haan Guitars.
en geniet van het bouwen van je eigen gitaar. Van het schuren en buigen van de zijkanten tot aan het spannen van de snaren en het afstellen van de gitaar, je doet het allemaal zelf en na 2 weken ga je naar huis met je eigen hand gebouwde gitaar.
zelf een gitaar bouwen.
Zelf een gitaar of basgitaar bouwen. Je eigen gitaar of basgitaar bouwen, hoe doe je dat op een eenvoudige manier? In ons assortiment hebben we een groot aantal zelfbouwpakketten waar alles in zit dat je nodig hebt om je eigen instrument te bouwen.
GitaarNet Deel I: Zelf een gitaar bouwen.
Zelf een gitaar bouwen is een uitdaging waar velen van dromen. En als ik zoiets hoor, dan is mijn reactie: Laat" dat dromen achterwege, doe hetMaar" om een gitaar te bouwen heb je een aantal zaken nodig. Ik zal ze op een rijtje zetten.
Zelf een gitaar bouwen Gitaar bouwen.
Als je van plan bent helemaal zelf een gitaar te bouwen en je hebt de tijd en de ruimte en niet te vergeten het nodige gereedschap dan kun je aan de slag met behulp van boeken en informatie op internet.
Crysun gitaar bouwpakketten Bouw je eigen gitaar.
Zou je graag je eigen elektrische gitaar bouwen en of leren hoe je deze moet afstellen? Meld je dan aan voor de gitaarbouw workshop. In een halve dag bouw je onder begeleiding je eigen Crysun gitaar en leer je deze zelf af te stellen.
Zelf gitaar bouwen? Gitaar bouwpakket of cursus?
Hierbij werk je ongeveer 22 dagen samen met een begeleider, want zoveel tijd kost het om een gitaar te bouwen. De gitaar kan helemaal worden gebouwd naar jouw wensen. Het is mogelijk om zelf je houtsoorten uit te kiezen, mits dit de klank niet beïnvloed van de gitaar.

Contacteer ons