Meer resultaten voor zelf gitaar bouwen

zelf gitaar bouwen
zelf een gitaar bouwen.
Zelf een gitaar of basgitaar bouwen. Je eigen gitaar of basgitaar bouwen, hoe doe je dat op een eenvoudige manier? In ons assortiment hebben we een groot aantal zelfbouwpakketten waar alles in zit dat je nodig hebt om je eigen instrument te bouwen.
Zelfbouw Akoestische Gitaar Martin D28 kit, guitar kit construction.
Deze website is het verslag van het bouwen van een akoestische gitaar met de Rosewood" Dreadnought kit" van C.F. De materialen in de kit zijn uitstekend, maar de bijgeleverde instructies zijn heel summier. Er zijn wel een aantal goede bouwverslagen op internet te vinden, maar dit zijn veelal amerikaanse sites.
Vakcursus gitaarbouw.
Voor de gitaarliefhebber die ervan droomt om zijn zelf gemaakte gitaar te kunnen bespelen en deze naar eigen wens vorm te geven. Een gitaar maken van volledig inheems hout is mogelijk, maar uiteraard ook van tropische houtsoorten. Deelnemers dienen enige basiservaring te hebben in houtbewerking en te beschikken over basisgereedschap lijst op verzoek beschikbaar. Inhoud van de vakcursus. De gitaar die we in de cursus gaan bouwen is een parlour gitaar.
Opleidingen De Haan Guitars.
Kom voor 2 weken naar de werkplaats en bouw je eigen akoestische gitaar. We hebben verschillende mallen voor gitaarmodellen waar je uit kunt kiezen oo, om, dreadnought of small jumbo en geniet van het bouwen van je eigen gitaar. Van het schuren en buigen van de zijkanten tot aan het spannen van de snaren en het afstellen van de gitaar, je doet het allemaal zelf en na 2 weken ga je naar huis met je eigen niet afgelakte hand gebouwde gitaar.
De Gitaarmakerij: Maatwerkcursus.
Het atelier is volledig toegerust op het bouwen van gitaren. Er zijn 3 werkplekken. In beginsel worden de instrumenten uit ruw materiaal gebouwd met gebruikmaking van handgereedschap. De Gitaarmakerij beschikt over de mogelijkheid om sommige onderdelen machinaal te voorbewerken. Alle materialen kunnen bij mij betrokken worden tegen concurrerende prijzen, maar als je zelf materiaal hebt of wilt verzorgen is dat geen probleem. Een houtpakket voor een klassieke gitaar uit esdoorn kost circa 250 Euro, een steelstringgitaar Afrikaans Mahonie of flamenco cypres vanaf circa 300 Euro.
Telecaster bouwen deel 1: de boodschappenlijst John Muijen.
Naast de gitaar die ik bij Danny ontwerp en bouw heb ik besloten zelf een Telecaster te gaan bouwen uit onderdelen die ik bij voorkeur online bij elkaar zoek. Voor de niet gitaristen: de Telecaster is een van de eerste elektrische gitaren die in 1949 door Leo Fender is ontworpen wiki.
Crysun hajpguitars.
Zou je graag je eigen elektrische gitaar bouwen en of leren hoe je deze moet. Gitaar laten bouwen. Bouw je liever niet zelf dan kun je er voor kiezen de gitaar door ons te laten. Doctor Huub van Doorneweg 8.
Zwier Gitaarbouw Zwier Guitars.
Een veel gestelde vraag omtrent gitaar reparatie is: Is mijn gitaar nog de moeite waard om te repareren? Vaak is een gescheurde of zelfs gebroken gitaarhals vaak bij de kop van de gitaar of een scheur in het bovenblad van een akoestische gitaar de aanleiding.

Contacteer ons