Meer resultaten voor semi akoestische basgitaar

semi akoestische basgitaar
Wil je meer weten over een akoestische basgitaar? Klik dan HIER!
Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer van een semi akoestische basgitaar wanneer je deze in een fysieke muziekwinkel aanschaft. Deze semi akoestische basgitaar wordt dus niet thuisbezorgd. Wanneer je in een fysieke muziekwinkel een akoestische basgitaar aanschaft moet je dus zelf een manier verzorgen om deze akoestische basgitaar te vervoeren.
Basgitaar.
Akoestische basgitaren bestaan ook maar deze zijn niet zo goed te horen vanwege de relatief kleine klankkast en de dikke snaren, en moeten hierdoor ook versterkt worden. De basgitaar is een kruising tussen de contrabas en de elektrische gitaar. In een band vormt de basgitaar een brug tussen het ritme drums en de akkoorden gitaar of piano.
Semi-akoestische basgitaar Consumentengoederen te Zwolle BVA Auctions online veilingen.
Muziek / Snaarinstrumenten. 1x ChS semi-akoestische basgitaar met hoes en kabel, kleur zwart, met 4-bands equaliser, Oliegelagerde gesloten mechanieken, apart gemonteerd en verchroomd, dit betreft een nieuw product. Deze kavel is gesloten. Meer informatie over deze veiling.: Consumentengoederen te Zwolle.
Gitaren en basgitaren Stagg.
Elektrische gitaren, Akoestische gitaren, Basgitaren, Accessoires, Effecten, Versterkers. Banjo's, Mandolines, Ukuleles, Resonator, Contrabassen, Mondharmonica's, Melodica's, Blokfluiten, Kleine blaasinstrumenten, Accessoires, Statieven, Hoezen en koffers. Bekkens en percussie. Bekkens, Drums, Marching-slagwerk, Percussie, Melodisch slagwerk, Percussie voor kinderen, Drumstokken, brushes en kloppers, Accessoires en hardware.
Basgitaar.
De meeste basgitaren zijn elektrisch of semi-akoestisch, maar er zijn ook akoestische basgitaren gemaakt. De akoestische basgitaar is zonder versterking niet echt goed toe te passen en wordt meestal gebruikt in akoestische ensembles zoals mariachi-orkesten daar wordt meestal gebruik gemaakt van een gitarron mexicano, een zeer grote zessnarige akoestische basgitaar met een zeer grote klankkast.
Fender Kingman SCE Semi Akoestische basgitaar naturel Van der Zwaag Muziek Geluid.
Fender Kingman SCE Semi Akoestische basgitaar naturel. Fender Kingman SCE Semi Akoestische basgitaar naturel. De Fender Kingman Bass SCE speelt en ziet er bijna uit als een elektrische bas, maar heeft een warme akoestische sound. Deze Dreadnought shape met single cutaway creëert een volle bas-sound en weet zelfs onversterkt voldoende geluid te creëren om in een akoestische setting te spelen.
Reparatie gitaar basgitaar.
Reparatie gitaar basgitaar. In een elektrische, semi akoestische gitaar en basgitaar zitten zowel mechanische als elektronische componenten. Deze componenten zijn gevoelig en kunnen wel eens problemen geven waardoor je gitaar of basgitaar niet meer klinkt of functioneert zoals jij dat wilt.
Akoestisch Plafondeiland Prachtig design, diverse kleuren.
Akoestisch Plafondeiland ARP. 8500, 26500, excl. Met het akoestisch plafondeiland ARP haal je hoogwaardige akoestische plafondeilanden in huis die zeer hoge absorptiewaarden hebben. De plafondeilanden bestaan uit een aluminium kader met akoestische plaat die aan de zichtzijde wit gecoat is. Toepassingen akoestisch plafondeiland.

Contacteer ons