Meer resultaten voor vintage basgitaar

vintage basgitaar
Vintage basgitaren op Gear4music.com.
Vintage Bubinga serie V9004 Active basgitaar. Vintage Bubinga serie V9004 Active basgitaar. Op bestelling verkrijgbaar. Geschatte leverdatum is: 11 Oktober 2017. 33800, 39900, VOEG TOE. Vintage icoon V74 linkshandige fretloze basgitaar, Sunburst. Vintage icoon V74 linkshandige fretloze basgitaar. 1 Op voorraad.
Bass Classics Vintage Fender basses.
Wij zijn gespecialiseerd in de vintage basgitaar. Anders dan veel andere baswinkels richten wij ons geheel op de oude bassen van Leo Fender. De vele verschillen bijna per jaar in houtsoort, lak, elektronica, halstype etc. maken het voor veel bassisten soms moeilijk om de juiste vintage bas te vinden die aansluit bij hun behoefte aan een bepaalde klank of sfeer.
Vintage Basgitaar Gitaar Muziekcentrum Hellevoetsluis much-music.nl.
Vintage Gitaren en basgitaren. AV41 5string Basgitaar, zie specificatie bij produkt. Eenmalige aanbieding nu te bestellen. Gratis verzenden in Nederland en Belgiƫ. Recht op retour 30 dagen. Artikel 1 tot 1 van de 1 artikelen. Vintage Elektrische Gitaar Ice Tea SB V100IT.
Vind vintage basgitaar in Muziek en Instrumenten op Marktplaats.nl.
B-Stock Tokai VB50 Vintage Sunburst. b-stock tokai vb50 vintage sunburst wilt u de legendarische klanken van een vioolbas binnen uw arsenaal maar heeft u te maken met een beperkt budget? Dan is de tokai vb50 vintage sunburst misschien de basgitaar met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding voor u.
Basgitaar Muziekinstrumenten Tweedehands.nl.
fraaie vintage jazz basgitaar fender squier links maar kan ook rechts gemaakt worden. 6 augustus 2017 1346: Dordrecht. basgitaar richwood rb 60 e semi-akoestisch. De BAS is in goede conditie het, rond vlekje zit in de camera dus NIET op de brug.
Vind vintage basgitaar op Marktplaats.nl.
b-stock tokai vb50 vintage sunburst wilt u de legendarische klanken van een vioolbas binnen uw arsenaal maar heeft u te maken met een beperkt budget? Dan is de tokai vb50 vintage sunburst misschien de basgitaar met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding voor u.

Contacteer ons