Meer resultaten voor muziekwinkel rotterdam

muziekwinkel rotterdam
rdamdrumdept.
Rotterdam Drum Department is dit weekend op werkbezoek" naar de UK drum show in Manchester, dit heeft helaas als gevolg dat we op zaterdag 23 september een dagje dicht zijn, mijn excuses voor het evt. Zildjian Experience Day at Rotterdam Drum Department!
BIRD Podium, club en restaurant.
Bij slecht weer zijn we gesloten, hou daarvoor Facebook en Instagram in de gaten. BIRD is dé locatie in Rotterdam voor je presentaties, workshops, borrels, bedrijfsfeesten, privé-diners en andere festiviteiten en activiteiten. De zalen van BIRD zijn afzonderlijk of in verschillende samenstellingen te huren.
Klassieke Muziek Codarts. Shape. Shape.
Heb je een artistiek of muzikaal talent maar óók honger naar academische kennis? In Rotterdam kun je nu én aan Codarts of de Willem de Kooning Academie WdKA én aan de Erasmus Universiteit Rotterdam EUR studeren en in vijf jaar tijd twee diplomas halen.
Master Muziek studeren in Rotterdam Codarts Hogeschool voor de Kunsten kiesjestudie.nl.
Master Muziek studeren in Rotterdam Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Kunst en Cultuur HBO Muziek Rotterdam Codarts Hogeschool voor de Kunsten. HBO master voltijd. Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Deze opleiding staat op de 6e plek van 9 soortgelijke masters in Nederland.
Culturele vacatures Vacature-links Podiumkunsten.
Muziek Klassieke Muziek. Meld je aan voor onze mailing om bericht te ontvangen van nieuwe vacatures. maart 2019 M D W D V Z Z. Het Scheepvaartmuseum Medewerker Educatie en Publieksactiviteiten. Museum De Voorde Medewerker Educatie. Stichting Kunstuitleen Rotterdam Medewerker Kunstuitleen.
Met live muziek Agenda Theater Rotterdam.
TR Schouwburg, Rotterdam Hal. ism Café Restaurant Floor, Theater Rotterdam en Grolsch. TR Schouwburg, Rotterdam Hal. ism Café Restaurant Floor, Theater Rotterdam en Grolsch. TR Schouwburg, Rotterdam Hal. ism Café Restaurant Floor, Theater Rotterdam en Grolsch. TR Schouwburg, Rotterdam Hal.
Ad Vermeer.
Dit festival was bijzonder succesvol en ondervond veel waardering en publiciteit. In 1995 stopte hij met zijn winkel aan het Zwaanshals en ging hij uitsluitend op afspraak repareren in zijn werkplaats aan huis, aan de Oostzeedijk 6a te Rotterdam Kralingen.
Kinder Muziekweek Home.
Elk jaar organiseren de Doelen en het Rotterdams Philharmonisch Orkest de Kindermuziekweek om baby's' vanaf 6 maanden t/m kinderen van 12 jaar kennis te laten maken met live klassieke muziek. Het programma bestaat uit vele concerten voor het hele gezin, maar zelf muziek maken kan ook tijdens een heuse Samenspeeldag.

Contacteer ons