Meer resultaten voor gitaar afstellen

gitaar afstellen
Gitaar Afstellen en Intoneren Souman.nl.
Door het afstellen van de fretten zal uw gitaar bij het positioneren van uw vingers de juiste intonatie geven. Gitaar laten afstellen? Gitaardokter Michael verzorgt graag het afstellen en intoneren van uw elektrische of akoestische gitaar. Ook kunt u door ons uw basgitaar laten afstellen.
Gitaar Afstellen John Muijen Gitaarbouwer Reparateur.
Als je besluit je gitaar of bas door mij te laten afstellen dan wil ik je gitaar graag een paar dagen in mijn atelier hebben. Om goed te kunnen zien hoe de hals van jouw gitaar reageert op veranderingen aan de trussrod heb is die tijd nodig.
TIPS TRICKS: John Joris gitaar Hals afstellen YouTube.
Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. TIPS TRICKS: John Joris gitaar Customizen Duur: 608. Poppunt 14.643 weergaven. 50 video's' Alles afspelen. Mix TIPS TRICKS: John Joris gitaar Hals afstellen YouTube.
Gitaar afstellen hoe moet het?
Is er ook een opleiding workshop voor om je eigen gitaar te kunnen afstellen, ik vind nogal veel geld, als ik zelf leer kan ik hoop kosten op besparen, moeilijk lijk me dat niet, maar wel een pressiesie werk, iets te ver en je heb het gekloot.
Elektrische gitaar afstellen, hoe doe je dat?
Elektrische gitaar afstellen, hoe doe je dat? Zelf je elektrische gitaar afstellen is goed te doen als je een aantal basisregels in acht neemt. Een kleine verandering in de afstelling kan al een gigantisch effect geven. Een niet goed afgestelde gitaar speelt niet lekker.
Afstellen van gitaren.
Onze afstelgarantie houdt in dat Marcel voor de verkoop de gitaar zal controleren en afstellen, en dat u gedurende 1 jaar na aankoop de gitaar zonder kosten kunt laten controleren en eventueel opnieuw kunt laten afstellen. Hieronder een fimpje over het afstellen van een akoestische gitaar.
Gitaar Afstellen Mgear B.V.
Zelfs de beste en mooiste bas-gitaar speelt niet lekker als die niet naar jouw persoonlijke voorkeur afgesteld is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan afstelling van de hals, pocket, tremolo, brug o.a. Floyd Rose, Wilkinson etc, topkam, intonatie en radius. Met uiterste zorg realiseren we een optimale bespeelbaarheid van jouw gitaar.
Afstellen.
Special offers B-stock. Een gitaar goed afstellen is specialisten werk. Helaas zien we nog al te vaak dat mensen een paar jaar doormodderen met een slecht bespeelbaar instrument. Vaak hebben mensen die pas beginnen met spelen geen idee hoe een gitaar moet spelen.

Contacteer ons