Resultaten voor gitaar afstellen

gitaar afstellen
Gitaar in Tune, Hulp bij gitaar reparaties.
aan het afstellen van de gitaar en halspen, intoneren, oplossen tikken in topkam, vlakken frets, herfretten, repareren gitaarelektronica, afstellen Floyd Rose tremolo en lak en hout reparaties. Na een goede reparatie of afstelling wordt je bas gitaar weer een prima instrument en de bespeelbaarheid en klank geoptimaliseerd.
Leon, het gezicht achter het gitaaratelier HAEF Gitaaratelier, Lifestyle Winkelcafe.
Uiteindelijk heb ik een opleiding gevolgd in gitaarbouw en in gitaar afstellen. Dat was dan ook het moment dat de stap was gekomen om een rigoureuze ommekeer te maken in mijn werkzame leven en voor mijn vak te beginnen met gitaar reparaties, onderhoud, afstellen en uiteindelijk gitaarbouw.
Nijssen Guitars Gitaar afstellen, onderhoud en reparatie.
Na zo'n' opknapbeurt van je gitaar blijf je erop spelen. Doe je dat met meerdere gitaren zoals ik, dan heb je een keuzeprobleem. Ton Bavelaar Docent, bekend van o.a. Ton Bavelaar Collectief en Van Messing en mede-organisator van Het Wenstheater.
Gitaarwerk afstellen van nieuwe en gebruikte gitaren. herstel van slijtage en schade. verbeteren van klank en bespeelbaarheid. persoonlijke aanpassingen en bouw van elektrische basgitaren naar wens.
Daarom is zorgvuldige aandacht voor het instrument van belang. Voor optimale klank en bespeelbaarheid van het instrument is periodiek onderhoud belangrijk, immers een goed onderhouden gitaar zal het speelgenot vergroten! Gitaarwerk helpt graag vakkundig met.: afstellen van nieuwe en gebruikte gitaren.
Muziek Ebbeling Afstellen.
Een goed afgestelde gitaar betekent dat alle componenten, te weten de hals, frets, snaren, elementen, top en brugzadel, goed zijn afgesteld. Afstellen van nieuwe gitaren. Nieuwe fabrieksgitaren hebben tijdens transport en opslag te maken met verschillen in temperatuur en luchtvochtigheid.
Gitaar afstellen.
Het voordeel is dat je je gitaar niet een tijd kwijt bent en dat het veel goedkoper is. Voordat je gaat beginnen met afstellen van je gitaar is het raadzaam om eerst even te kijken of het bovenblad van je gitaar nog recht is en of de hals niet getordeerd is.
Home HansGitaar.
Laat je gitaar eens echt professioneel afstellen, zodat je meer uit je gitaar kan halen dan je dacht. Een goed afgestelde gitaar geeft meer speelcomfort en voorkomt irritante bijgeluiden. Bij het afstellen wordt de complete gitaar nagelopen en worden afwijkingen gecorrigeerd.
Reparatie, onderhoud en afstellen gitaar, utrecht.
Reparatie en onderhoud. Voor de reparatie aan, en het afstellen van je gitaar of een ander snaarinstrument ben je bij mij ook aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in de akoestische gitaar, de mandoline en de banjo, maar ik repareer ook jazz, gypsy, klassieke, elektrische en romantische parlor gitaren.

Contacteer ons