Op zoek naar gitaarles?

gitaarles
Gitaarles in Lingewaard, Bemmel, Elst en Zetten De Gitaarschool.
Zoek je gitaarles in Huissen, Gendt of Haalderen en omgeving, we zijn vanuit deze plaatsen ook goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur! We hebben jarenlange ervaring in het geven en organiseren van gitaarlessen en muzikale projecten en workshops.
Gitaarles House of Music Katwijk.
Maar jij bepaalt zelf waar je het meest behoefte aan hebt en wat voor een soort gitarist je wilt worden! Niet alleen individueel gitaarles. De lessen die je volgt om je instrument te leren bespelen duren een half uur of drie kwartier en ze worden wekelijks gegeven.
Vind gitaarles op Marktplaats.nl.
Gitaarles tevens Ukulele of Bas-les Beek, Echt omstreken. Mijn naam is ferry duijsens en geef al flink wat jaren gitaarles. Ik geef gitaarles in beek en in echt. Ben professioneel met muziek bezig richt me voornamelijk op het praktijk gedeelte.
Gitaarles centrum, Cursussen Workshops, CKE.
Behalve je keuze voor de muziekstijl pop, klassiek, jazz of blues maakt het ook nog uit of je de gitaar akoestisch of elektrisch bespeelt, met nylonsnaar de Spaanse gitaar of steelstring denk aan singer-songwriters. Wat je ook kiest, de uitdaging is dat je door les te volgen spontaan de gitaar kunt pakken om leuke liedjes te spelen!
Gitaarles bij Haenen Voorburg Den Haag.
Gitaarles bij Haenen muziek, Voorburg-Den Haag. Zoek je voordelige gitaarles in Voorburg of de omgeving van Den Haag bij leuke en professionele docenten? Je kunt bij Haenen muziek terecht voor zowel basgitaarles, elektrisch gitaarles als akoestische gitaarlessen in alle stijlen en muziekstromingen.

Gitaarles of basgitaarles kun je op veel verschillende manieren volgen en dat is precies waar het bij mijn gitaar en baslessen om draait. Je krijgt les zoals jij dat zelf wilt, en dus niet via een standaardprogramma. Ook krijg je les in de stijl van je voorkeur: pop, rock, jazz, klassiek, etc.
Gitaarles bij CKV Almere van Arjan Ruyter.
Keramiek boetseren voor kinderen en volwassenen. Arjan Ruyter gitaarles. Arjan Ruyter gitaarles. Je bent hier: Docenten Arjan Ruyter gitaarles. Arjan Ruyter gitaarles. Arjan Ruyter begon op 11 jarige leeftijd met gitaarles, studeerde aan het Conservatorium te Alkmaar en behaalde in 1988 zijn einddiploma.
Gitaarles Knoppert.
Bij 250 volgers van de pagina van Gitaarles Knoppert wordt de gitaar onder de volgers verloot. Heb jij nog geen gitaar maar wil je wel graag les volgen? Kijk eens in de webshop of kom langs voor gratis advies én bekijk het grote gitaren aanbod van Gitaarles Knoppert!

Contacteer ons